English (United Kingdom) Nederlands (Nederland)

Utrecht: 030-2769180
Heerenveen: 0513-629981

ARIS - ontwerpers en bouwers van geosoftware

ARIS is een landelijk werkend buro op het gebied van Geografische Informatie Systemen (GIS) met vestigingen in Utrecht en Heerenveen. Al sinds 1994 heeft ARIS ervaring in het ontwerpen en bouwen van GIS-applicaties, het uitvoeren van GIS-analyses en het maken van internet toepassingen, modellen, meta-informatie en dataflow-management systemen.

 

ARIS heeft veel kennis van ArcGIS en andere ESRI-producten in huis. Zowel voor het bouwen van maatwerk GIS-applicaties op basis van ESRI-producten als het doen van analyses met behulp van ESRI-producten bent u bij ARIS aan het goede adres.

Lees meer...  

ARIS biedt ook Open Source oplossingen voor allerlei toepassingen, en heeft dit al meerdere malen in praktijk gebracht. Voor de ontwikkeling van webapplicaties maken wij gebruik van de meest recente Open Source bibliotheken.

Lees meer...
 

 

ARIS B.V.
Hooghiemstraplein 96, 3514 AX Utrecht, 030-2769180
Burgemeester Falkenaweg 104, 8442 LH Heerenveen, 0513-629981

 
Milieuhandhaving.jpg

Nieuws

Het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) ontwikkelt en beheert het model GLOBIO (Global Biodiversity model). Met het model kan de invloed van o.a. landgebruik en infrastructuur op de mondiale biodiversiteit worden berekend. Het model bestaat uit ruimtelijke analyses en database-bewerkingen, waarvoor ARIS een gebruiksvriendelijke schil heeft gebouwd.

Lees meer...  >>
 

Met ArcGIS 10.1 is een einde gekomen aan de beschikbaarheid van ArcInfo Workstation bij een ArcGIS installatie. Bestaande AML-scripts kunnen worden omgezet naar Python-scripts.

Lees meer... >>
 

In de Projectendatabase worden gegevens met betrekking tot ruimtelijke rijksprojecten opgeslagen. De Projectendatabase wordt beheerd met behulp van een Add-In tool in ArcGIS.

Lees meer...  >>
 

Met de MetadataProcessing Tool kan metadata in een File Geodatabase bewerkt worden buiten ArcGIS om.

Lees meer... >>
 

ARIS heeft voor DCMR Milieudienst Rijnmond een edit-module ontwikkeld, voor het toevoegen en bewerken van contouren in een Milieu Informatie Systeem.

Lees meer... >>
 

Wie wil het niet: snelle interactieve kaarten op de website tegen lage kosten. ARIS heeft een nieuw concept ontwikkeld om dit te realiseren: ARIS WebMap.

De belangrijkste kenmerken:
  • Hoge performance;
  • Snel te installeren;
  • Gebruik van Rijksdriehoekscoördinaten;
  • Grotendeels Open Source.
Lees meer... >>

verborgen menu